Over ons

Koen

Kurt

WoutFalconavo is ontstaan uit de ervaring en persoonlijke interesse van haar zaakvoerder Koen De Wilde. Koen is ingenieur van opleiding en bouwde een ruime ervaring op in meerdere multinationals en dit in verschillende sectoren (procesindustrie, automotive). Hij had 10 jaar een eigen bedrijf in mede-eigendom in de bouwsector. Koen is steeds sterk geïnteresseerd geweest in innovatie, en vooral de ontwikkelingen in drone-toepassingen trokken zijn aandacht.

Recentelijk werd het Falconavo-team versterkt met een tweede piloot met een ruime ervaring, Kurt De Rycke.
Kurt is Bachelor in de elektromechanica en heeft intussen bijna 25 jaar ervaring als docent in het secundair onderwijs.
Zijn passie voor luchtvaart, was er al van kinds af aan, en is met de tijd alleen maar toegenomen.
Eén van Kurt’s specialiteiten is het maken van indoor filmmateriaal (FPV), met de daarvoor voorziene indoordrones (cinewhoops) met een VR-bril.

Koen en Kurt behaalden hun klasse 1a pilotenlicentie (KB 2016) die hoog-risico-vluchten toelaat, en schoolden zich later bij om te voldoen aan de nieuwe Europese regelgeving. Beiden zijn gecertifieerd om vluchten uit te voeren in de SPECIFIC-categorie.

Kurt en Koen zijn ook erkend theoriedocent voor drone-opleidingen en Kurt is tevens praktijkinstructeur drone-vluchten.

De zoon van Koen (Wout De Wilde) is professioneel videograaf en verzorgt de beeldmontages via zijn vennootschap Woest Media.

Falconavo beschikt over een uitgebreid toestellenpark waaruit, afhankelijk van de toepassing, de meest geschikte drone kan worden ingezet.

Deze unieke combinatie van kennis, kunde en expertise laat Falconavo toe om de meest professionele video-producties met dronebeelden
voor verschillende toepassingen aan te bieden.
Had je hier graag meer over geweten, neem dan zeker contact met ons op! Koen en Kurt komen graag even bij je langs om de beste service voor jouw project voor te stellen.